Димитър Рачков се залюби с врачанка, научи агенция BulNews.  Водещият бързо

...
Димитър Рачков се залюби с врачанка, научи агенция BulNews. 
Водещият бързо
Коментари Харесай

Ти да видиш! Рачков залюби красавица от Враца, ето коя е тя /снимки/

Димитър Рачков се залюби с врачанка, научи организация BulNews. 
Водещият бързо не помни за някогашната си възлюбена – младата Анита Димитрова, и й откри почтена заместничка в лицето на 39-годишната Камелия Андонова. 
Красавицата е от Враца, въпреки от години да живее в столицата. Баща ѝ е някогашен началник на общинските пазари в града под Околчица. 
Камелия пък е професионален сладкар и има сладкарница в столичния квартал „ Лозенец “. Позната е на родната аудитория от присъединяване си в кулинарното шоу „ Bake Off: най-сладкото съревнование “, излъчено по Нова тв през 2016 г. 
Разведена е и има наследник, който към този момент е младеж, написа „ Уикенд ”. Момчето към този момент се е срещнало с Димитър Рачков и го е приело като новия другар на майка си. Той бил доста горделив от общуването си с известния комедиант.
Самият Рачков не крие новата си обичана. В момента двамата почиват дружно на родното Черноморие. Те са отседнали в апартамент в известния комплекс „ Оазис ” в Лозенец. Двамата са били видяни в известно морско заведение, където цяла вечер не спирали да си разменят нежности и да си приказват на ушенце. Малко по-късно същата вечер си тръгнали дружно. 
Хората шушукат, че артистът и сладкарката са се срещнали в шоуто „ Като две капки вода ”, защото последния сезон врачанката била в екипа на предаването. Не е изключено Рачков да е зарязал Анита поради Камелия, в случай че любовта им е пламнала в „ Капките ”, позволяват в светските среди. 
Близки до комика утвърждават новата му възлюбена и са на мнение, че доста повече му подхожда, в сравнение с 23-годишната модифицирана Анита, с която изкара дружно към 3 години.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР